Posebne pogodnosti u poliklinici Došen

Slavimo proljeće brojnim pogodnostima u Poliklinici Došen. Darujte sebe i svoje najmilije posebnim paketima u travnju.

KARDIOLOGIJA

1. 20% popusta na kardiološki paket koji uključuje pregled kardiologa, UZV srca i Holter EKG. Cijena paketa s popustom iznosi 188€.

2.Kompletni lipidogram (ukupni kolesterol, LDL, HDL, trigliceridi)+GUK i mjerenje krvnog tlaka i pulsa. Cijena kompleta je 8€. Potrebno se prethodno najaviti.

ENDOKRINOLOGIJA

3.  Pregled endokrinologa s ultrazvukom štitnjače po akcijskoj cijeni od 77 eura.

GINEKOLOGIJA

4. U sklopu naše ginekološke akcije nudimo paket koji obuhvaća ginekološki pregled, ultrazvuk i Papa test na 20% popusta, po promotivnoj cijeni od 88 eura! Iskoristite ovu priliku i rezervirajte svoj termin kako biste osigurali svoje mjesto u ovoj posebnoj akciji.

Akcije vrijede isključivo u Poliklinici Došen u Zagrebu i ograničenog su trajanja.

Ne čekajte – Vaše zdravlje je važno, a termini ograničeni. Nazovite nas i zakažite svoj termin već danas kako biste iskoristili ove posebne ponude.

Znaš li svoj broj?

Hrvatski zavod za javno zdravstvo službeno je objavio dvije velike kampanje u organizaciji Hrvatske lige za hipertenziju.

Bolujem od srčanog popuštanja – što sad?

Srčano popuštanje je stanje koje nastaje kad je Vaše srce preslabo da bi izbacilo dovoljno krvi za potrebe organizma zbog čega se krv i višak tekućine zadržavaju u plućima, odnosno u nogama i trbuhu.

Listopad – mjesec podizanja svijesti o raku dojke

Listopad je mjesec podizanja svijesti o raku dojke. To je prilika za skretanje pozornosti na važnost prevencije i ranog otkrivanja raka dojke jer je vjerojatnost izlječenja veća od 90% kad se otkrije na vrijeme.  Što je rak dojke? Rak dojke je zloćudna bolest koja...

Kako živjeti nakon srčanog udara?

U ranijim blogovima pisali smo o uzrocima bolova u prsima.  Kao najčešći opasni uzrok bolova u prsima navodimo srčani udar ili infarkt miokarda kojeg je bitno na vrijeme prepoznati kako bi se pružila pravovremena medicinska pomoć i spriječile komplikacije ovog...

Naručite se na pregled već danas!

Zagreb

Naručite se na pregled online već danas!

Kako Vam možemo pomoći?