Sistematski pregledi

U današnjem ubrzanom i stresnom životu važno je provoditi pravovremenu i kvalitetnu brigu o vlastitom zdravlju, zato svojim pacijentima naglašavamo važnost rane dijagnostike putem sistematskih pregleda.

Osnovni paketi – Sistematski pregledi

ŽENSKI OSNOVNI PAKET

Klinički pregled

EKG

Laboratorijska dijagnostika: KKS, GUK, kreatinin, K, lipidogram (ukupni kolesterol, LDL, HDL, trigliceridi), bilirubin, ALT, AST, GGT, ALP, urat, kompletni urin, pregled stolice na okultno krvarenje

Ultrazvuk abdomena

Ultrazvuk štitnjače

Ultrazvuk dojki

Završno mišljenje i razgovor s pacijenticom

CIJENA: 220 €/1657,59 kn

MUŠKI OSNOVNI PAKET

Klinički pregled

EKG

Laboratorijska dijagnostika: KKS, GUK, kreatinin, K, lipidogram (ukupni kolesterol, LDL, HDL, trigliceridi), bilirubin, ALT, AST, GGT, ALP, urat, PSA, kompletni urin, pregled stolice na okultno krvarenje

Ultrazvuk abdomena

Ultrazvuk štitnjače

Ultrazvuk prostate

Završno mišljenje i razgovor s pacijentom

CIJENA: 190 €/1431,55 kn

Dodatak na osnovni paket

LAB+ PAKET

Osnovni paket (muški/ženski)

+ TSH, vitamin D, Fe, UIBC, TIBC, sedimentacija

CIJENA: osnovni paket (muški/ženski) + 55 €/414,40 kn

GINEKO+ PAKET

Osnovni paket (ženski)

+ pregled specijaliste ginekologa

+ PAPA test

+ ginekološki ultrazvuk

CIJENA: osnovni paket (ženski) + 60 €/452,07 kn

KARDIO+ PAKET

Osnovni paket (muški/ženski)

+ pregled specijaliste kardiologa

+ UZV screening na aterosklerozu (UZV karotidnih arterija, abdominalne aorte, femoralnih arterija)

+ UZV srca

+ Holter EKG

+ ergometrija

+ Holter tlaka (KMAT) – GRATIS

CIJENA: osnovni paket (muški/ženski) + 220 €/1657,59 kn

Zašto je bitno jednom godišnje obaviti sistematski pregled?

Prevencija počinje redovitim godišnjim pregledom koji ima svrhu ranog otkrivanja rizičnih čimbenika za razvoj zloćudnih i kroničnih bolesti kako bi se na vrijeme započelo s liječenjem, ali i sprječavanjem razvoja drugih bolesti i stanja. U svojim počecima bolesti često ne pokazuju nikakve simptome te se otkriju upravo prilikom sistematskog pregleda.

Tko sve može obaviti sistematski pregled?

Sistematski pregledi su dostupni za osobe svih dobnih skupina, a preporuke vodećih zdravstvenih organizacija su da se provode jednom godišnje, odnosno barem jednom u dvije godine.

Od čega se sastoji sistematski pregled?

Sistematski pregled uključuje uzimanje povijesti bolesti, detaljan fizikalni pregled, mjerenje krvnog tlaka, pulsa, tjelesne visine i mase, snimanje EKG, vađenje krvi i ultrazvučne preglede. Ovisno o paketu, može uključivati i neke dodatne pretrage. Na kraju sistematskog pregleda se izdaje završno mišljenje sa svim nalazima i daljnjim preporukama.

Kako se pripremiti za pregled?

Dan prije pregleda jedite lako probavljivu, kuhanu hranu i uzimajte dosta tekućine (bistre juhe, čajevi). Nemojte piti gazirana pića i alkohol. Izbjegavajte teško probavljivu hranu i hranu koja izaziva nadutost (npr. grah, grašak, kelj, zelje, svježe voće i povrće, pečeno i suho meso, mlijeko i mliječne proizvode). Zadnji obrok pojedite u 18 sati. Na dan pregleda je zbog laboratorijskih pretraga i ultrazvuka abdomena potrebno doći natašte. Lijekove koje inače pijete u jutarnjim satima možete popiti s malom količinom vode. Na pregled ponesite svu dosadašnju medicinsku dokumentaciju.

Naručite se na pregled već danas!

Zagreb

Karlovac

Naručite se na pregled online već danas!

Kako Vam možemo pomoći?


Upoznajte liječnike

Kako bismo pacijentima pružili vrhunsku kvalitetu usluga,
naš se tim liječnika kontinuirano educira o najnovijim tehnologijama i medicinskim postupcima.

Iskustva naših pacijenata

Slide

Odlicna Poliklinika, za svaku preporuku! Termin sam dobio brzo, dr. Došen je bio vrlo simpatičan i stručan. Umirio me svojim znanjem ali i osobnim pristupom mom problemu. Za svaku preporuku ako trebate stručnog i pristupačnog kardiologa

Josip Tošić

Slide

Vrhunska usluga, stručni, profesionalni i individualni pristup.

Ivana Vrcek

Slide

Posjetila sam Polikliniku Došen na preporuku šogorice zbog lupanja srca i nelagode koja me muci dulje vremena a do sad nisam dobila konkretan odgovor koji bi mi objasnio tegobe. Dr. Dosen je prvi koji je sa mnom obavio detaljan razgovor i pregled i strpljivo mi objasnio o cemu se radi i na koji nacin da to rijesimo. Odmah sam zapisala i oca za sistematski pregled za iduci tjedan. Za svaku preporuku!

Nadja Popović

previous arrow
next arrow