Poliklinika Došen – Karlovac

Poliklinika Došen u Karlovcu nalazi se na Trgu Petra Zrinskog 7 te predstavlja mjesto gdje naš tim liječnika pruža najmoderniju i najučinkovitiju zdravstvenu zaštitu. Za vas smo stvorili opuštajuće okruženje gdje ćete se osjećati sigurno i ugodno.

Upoznajte nas

Poliklinika Došen u Karlovcu je ustanova s dugogodišnjim iskustvom u privatnom zdravstvu koja od 1998. godine nudi zdravstvene usluge iz podučja kardiologije, interne medicine, psihijatrije, radiologije i dermatologije. U 25 godina rada iza sebe imamo preko 20000 zadovoljnih pacijenata.

Od svojih početaka postupno širimo poslovanje vodeći računa o kvaliteti usluge, kontinuitetu liječenja, edukaciji zaposlenih i redovitom moderniziranju dijagnostičke opreme kako bismo pratili sve standarde medicine utemeljene na dokazima.

Poliklinika Došen upošljava već drugu generaciju uspješnih kardiologa uz vanjske suradnike iz OB Karlovac i KBC Zagreb. Otvorenjem podružnice u Zagrebu 2023. godine proširili smo svoj tim i područja djelatnosti te nastavljamo pružati vrhunsku uslugu na obje lokacije.