Poliklinika Došen – Zagreb

U našem moderno opremljenom centru u ulici Charlesa Darwina 6b koristimo najnovije tehnologije i pristupe kako bismo Vam pružili najbolje zdravstvene usluge.

Upoznajte nas

Novootvorena podružnica Poliklinike Došen, smještena u modernom kompleksu Kvart Heinzelova-Darwinova u Zagrebu, okuplja stručnjake iz područja kardiologije, ginekologije, ultrazvučne dijagnostike, endokrinologije, nutricionizma i dermatologije. Svojim multidisciplinarnim pristupom, iskusnim liječnicima i najmodernijom opremom osiguravamo svojim pacijentima uslugu vrhunske kvalitete. U Poliklinici Došen surađujemo s liječnicima subspecijalistima iz KBC Zagreb i KB Merkur te nudimo široku paletu usko specijaliziranih pregleda.

Na usluzi Vam je tim vrhunskih kardiologa pri čemu, osim standardne dijagnostike i liječenja, možete dobiti i mišljenje interventnog kardiologa, transplantacijskih kardiologa te kardiologa specijaliziranih za prirođene srčane greške u odraslih, uz mogućnost kardiološkog prekoncepcijskog savjetovanja i kasnijeg praćenja u trudnoći. Za izdvojiti je da jedini nudimo uslugu kardiološkog konzilija za kompleksne bolesnike, sastavljenog po uzoru na medicinsku praksu najuspješnijih kardioloških odjela.

Našim timom od 13 stručnjaka iz različitih područja omogućavamo sveobuhvatni pristup pacijentu jer na jednom mjestu možete dobiti odličnu dijagnostičku uslugu, stručno liječenje, kao i nutricionističko savjetovanje s ciljem unaprjeđenja zdravlja i boljeg liječenja bolesti.