Psihijatrija

Briga i očuvanje mentalnog zdravlja temelj je kvalitetnog načina života. Cilj poliklinike Došen je omogućiti svakom pojedincu psihijatrijski pregled u ugodnoj atmosferi bez stresa i nelagode.

Briga za mentalno zdravlje u ugodnoj atmosferi

Psihijatrijski pregledi su za mnoge ljude još uvijek izvor stresa i nelagode, te uz njih vežu brojne predrasude. Cilj ambulante je da pregledi proteknu u ugodnoj atmosferi, da se predrasude sruše, te da pomoć zatraže svi kojima je potrebna. Psihijatrijski pregled i savjetovanje nije rezervirano samo za osobe koje imaju poznatu psihijatrijsku bolest, već je koristan svim osobama koje žele unaprijediti svoje mentalno zdravlje i živjeti svoj život ispunjenije i kvalitetnije. Psihoterapijska podrška (“support”) omogućuje ljudima da se riješe svojih strahova, depresija, ovisnosti, da se lakše nose s kriznim stanjima, da ugodnije i kvalitetnije žive s duševnim bolestima, te da im se unaprijedi funkcioniranje u svim sferama života.

Individualan psihoterapijski pristup

Ponekad je dovoljno samo razgovarati, no često je potrebna i specifična medikamentna terapija. U poliklinici se njeguje individualni psihoterapijski pristup, a prema željama i motivaciji korisnika moguća je i grupna psihoterapija.

Prevencija stresa za bolji život

Dio djelatnosti ambulante orijentiran je na prevenciju stresa i psihosomatskih bolesti koje su posljedica teške svakodnevice, neuobičajenim događanja, ratnih trauma i sve češće stresa vezanog za radno mjesto. Naš stručni tim radi na mehanizmima relaksacije, jačanju mehanizama obrane te ranom prepoznavanju stresa.

Dječja, adolescentska, obiteljska, bračna problematika, psihoterapija za treću životnu dob

U ovoj ambulanti možete potražiti savjete za psihoseksualni razvoj djeteta, adolescentnu problematiku, obiteljsku i bračnu problematiku te za stariju životnu dob kao i razgovor u svrhu prevencije i liječenja alkoholizma i bolesti ovisnosti.

Prevencija i liječenje alkoholizma i ovisnosti

U ovoj ambulanti možete potražiti savjete za psihoseksualni razvoj djeteta, adolescentnu problematiku, obiteljsku i bračnu problematiku te za stariju životnu dob kao i razgovor u svrhu prevencije i liječenja alkoholizma i bolesti ovisnosti.

Naručite se na pregled već danas!

Karlovac

047 612 032

Naručite se na pregled online već danas!

Kako Vam možemo pomoći?


Upoznajte liječnike

Kako bismo pacijentima pružili vrhunsku kvalitetu usluga,
naš se tim liječnika kontinuirano educira o najnovijim tehnologijama i medicinskim postupcima.

Iskustva naših pacijenata

Slide

Odlicna Poliklinika, za svaku preporuku! Termin sam dobio brzo, dr. Došen je bio vrlo simpatičan i stručan. Umirio me svojim znanjem ali i osobnim pristupom mom problemu. Za svaku preporuku ako trebate stručnog i pristupačnog kardiologa

Josip Tošić

Slide

Vrhunska usluga, stručni, profesionalni i individualni pristup.

Ivana Vrcek

Slide

Posjetila sam Polikliniku Došen na preporuku šogorice zbog lupanja srca i nelagode koja me muci dulje vremena a do sad nisam dobila konkretan odgovor koji bi mi objasnio tegobe. Dr. Dosen je prvi koji je sa mnom obavio detaljan razgovor i pregled i strpljivo mi objasnio o cemu se radi i na koji nacin da to rijesimo. Odmah sam zapisala i oca za sistematski pregled za iduci tjedan. Za svaku preporuku!

Nadja Popović

previous arrow
next arrow