Valentina Badanjak, med.tech.

Medicinska sestra

Podružnica: Karlovac

Stručna biografija

Medicinska sestra Valentina Badanjak rođena je 1978. u Karlovcu gdje je 1996. završila srednju Medicinsku školu. Stručni ispit je položila 1999. u Zagrebu. Svoja radna iskustva stekla je obavljajući pripravnički staž u OB Karlovac i to na odjelima pedijatrije, dječje kirurgije, abdominalne kirurgije, vaskularne kirurgije, a potom radom na plućnom odjelu. Nakon OB Karlovac je bila zaposlenik  Obiteljskog doma za stare i nemoćne Vila Jelaši u Karlovcu, a od 2017. radi u Poliklinici Došen.

Radno iskustvo: 

 2017. – ; medicinska sestra, Poliklinika Dr. Došen, Karlovac

 2009.-2017.; medicinska sestra, Obiteljski dom za stare i nemoćne Vila jelaši, Karlovac 

 1997.-2001.; medicinska sestra, OB Karlovac, odjeli pedijatrije, dječje kirurgije, vaskularne i abdominalne kirurgije, plućni odjel 

Ponešto o meni

Nastojim svakom pacijentu prići kao individui te svojim stručnim znanjem, savjesnošću i suosjećanjem doprinijeti boljitku njegovog zdravstvenog stanja.

Iskustva naših pacijenata

Slide

Odlicna Poliklinika, za svaku preporuku! Termin sam dobio brzo, dr. Došen je bio vrlo simpatičan i stručan. Umirio me svojim znanjem ali i osobnim pristupom mom problemu. Za svaku preporuku ako trebate stručnog i pristupačnog kardiologa

Josip Tošić

Slide

Vrhunska usluga, stručni, profesionalni i individualni pristup.

Ivana Vrcek

Slide

Posjetila sam Polikliniku Došen na preporuku šogorice zbog lupanja srca i nelagode koja me muci dulje vremena a do sad nisam dobila konkretan odgovor koji bi mi objasnio tegobe. Dr. Dosen je prvi koji je sa mnom obavio detaljan razgovor i pregled i strpljivo mi objasnio o cemu se radi i na koji nacin da to rijesimo. Odmah sam zapisala i oca za sistematski pregled za iduci tjedan. Za svaku preporuku!

Nadja Popović

previous arrow
next arrow

Naručite se na pregled online već danas!

Kako Vam možemo pomoći?