Ana Baškot, dr.med.

Specijalista radiologije

Lokacija rada:
Karlovac

Područje užeg interesa:
Ultrazvučna dijagnostika, intervencijska radiologija

Stručna biografija:
Dr. Ana Baškot rođena je 1951. godine u Duga Resi. Diplomirala je na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu 1975. godine, a specijalistički ispit iz radiologije položila je 1985. godine nakon provedenog specijalističkog usavršavanja u Kliničkoj bolnici Sestre milosrdnice Zagreb. Područje od primarnog interesa joj je ultrazvučna dijagnostika i intervencijska radiologija (intervencijski zahvati na perifernim krvnim žilama).

Radno iskustvo:

– 1975. – 1976. – pripravnički staž, Dom zdravlja Duga Resa

– 1976. – 1982. – liječnik u Bolnici Duga Resa

– 1982. – 1985. – specijalizant radiologije, Klinička bolnica Sestre milosrdnice, Zagreb

– 1985. – 1988. – specijalist radiologije, Bolnica Duga Resa

– 1988. – 2016. – specijalist radiologije, Opća bolnica Karlovac. Od 1995. do 2016. voditelj Odjela za radiološku dijagnostiku.

 Godine iskustva:

 – u radu u medicini: 47 godina

 – u specijaliziranom području: 37 godina

 Stručno usavršavanje/Edukacija: ultrazvučna dijagnostika lokomotornog sustava (Klinika za ortopediju Šalata), CT dijagnostika (Klinički zavod za dijagnostičku I intervencijsku radiologiju KBC-a Zagreb, Zavod za radiologiju Kliničke bolnice “Sveti duh”), perkutani zahvati na perifernim arterijama (KBC Sestre milosrdnice Zagreb, Opća bolnica “Dr Josip Benčević Slavonski Brod)

Članstva u stručnim društvima:
Hrvatsko društvo radiologa

Iskustva naših pacijenata

Slide

Odlicna Poliklinika, za svaku preporuku! Termin sam dobio brzo, dr. Došen je bio vrlo simpatičan i stručan. Umirio me svojim znanjem ali i osobnim pristupom mom problemu. Za svaku preporuku ako trebate stručnog i pristupačnog kardiologa

Josip Tošić

Slide

Vrhunska usluga, stručni, profesionalni i individualni pristup.

Ivana Vrcek

Slide

Posjetila sam Polikliniku Došen na preporuku šogorice zbog lupanja srca i nelagode koja me muci dulje vremena a do sad nisam dobila konkretan odgovor koji bi mi objasnio tegobe. Dr. Dosen je prvi koji je sa mnom obavio detaljan razgovor i pregled i strpljivo mi objasnio o cemu se radi i na koji nacin da to rijesimo. Odmah sam zapisala i oca za sistematski pregled za iduci tjedan. Za svaku preporuku!

Nadja Popović

previous arrow
next arrow

Naručite se na pregled online već danas!

Kako Vam možemo pomoći?