Tea Turovec, med.tech.

Medicinska sestra

Podružnica: Zagreb

Stručna biografija

Medicinska sestra Tea Turovec rođena je 1997. godine u Zagrebu. Završila je petogodišnju srednju školu za medicinske sestre Vrapče. Nakon završetka školovanja svoja radna iskustva stekla je na odjelu gastroenterologije KBC Sestre milosrdnice u Zagrebu, jedinici kirurškog intenzivnog liječenja u KB Sv. Duh, u jedinici intenzivnog neurološkog liječenja u KBC Rijeka te potom u  Specijalističkoj ordinaciji za dermatologiju i venerologiju u Zagrebu. U Poliklinici Došen zaposlena je od osnutka podružnice u Zagrebu.

Radno iskustvo

2021.- siječanj 2023.; Specijalistička ordinacija za dermatologiju i venerologiju, Zagreb

Studeni 2020.-veljača 2021.; Pedijatrijska ordinacija Prečko

Srpanj 2020.-studeni 2020.; Jedinica intenzivnog neurološkog liječenja, KBC Rijeka, Rijeka

Ožujak 2019.-srpanj 2020.; Jedinica kirurškog intenzivnog liječenja, KB Sv. Duh, Zagreb

2018.-2019.; Odjel gastroenterologije, KBC Sestre milosrdnice, KBC Zagreb

2017.; Ordinacija opće medicine Cvetković Ivica

Ponešto o meni

Svaki pacijent je osjetljiv i osjećajan čovjek, stoga mu je potrebna naša pažnja i toplina. Nastojim u svome radu pružiti najbolje stručno znanje i podršku svakome pacijentu.

 

Iskustva naših pacijenata

Slide

Odlicna Poliklinika, za svaku preporuku! Termin sam dobio brzo, dr. Došen je bio vrlo simpatičan i stručan. Umirio me svojim znanjem ali i osobnim pristupom mom problemu. Za svaku preporuku ako trebate stručnog i pristupačnog kardiologa

Josip Tošić

Slide

Vrhunska usluga, stručni, profesionalni i individualni pristup.

Ivana Vrcek

Slide

Posjetila sam Polikliniku Došen na preporuku šogorice zbog lupanja srca i nelagode koja me muci dulje vremena a do sad nisam dobila konkretan odgovor koji bi mi objasnio tegobe. Dr. Dosen je prvi koji je sa mnom obavio detaljan razgovor i pregled i strpljivo mi objasnio o cemu se radi i na koji nacin da to rijesimo. Odmah sam zapisala i oca za sistematski pregled za iduci tjedan. Za svaku preporuku!

Nadja Popović

previous arrow
next arrow

Naručite se na pregled online već danas!

Kako Vam možemo pomoći?