Mira Španić, med.tech.

Medicinska sestra

Podružnica: Karlovac

Stručna biografija

Medicinska sestra Mira Španić rođena je 1962. godine. Srednju medicinsku školu završila je u Karlovcu 1982., a 1985. je, nakon staža odrađenog u OB Karlovac, položila stručni ispit. Nakon položenog ispita je radila na pedijatrijskom odjelu OB Karlovac, potom kao medicinska sestra u ordinaciji obiteljske medicine, i u Obiteljskom domu za starije i nemoćne Vila Jelaši, a od 1998. radi u Poliklinici Dr. Došen.

Radno iskustvo

1998. – ; Poliklinika Dr. Došen, Karlovac

1996.-1998.; Ordinacija obiteljske medicine, Karlovac

1985.-1995.; pedijatrijski odjel OB Karlovac 

Ponešto o meni

Stručnim znanjem i predanošću trudim se da se svaki pacijent osjeća sigurno i zadovoljno.

Iskustva naših pacijenata

Slide

Odlicna Poliklinika, za svaku preporuku! Termin sam dobio brzo, dr. Došen je bio vrlo simpatičan i stručan. Umirio me svojim znanjem ali i osobnim pristupom mom problemu. Za svaku preporuku ako trebate stručnog i pristupačnog kardiologa

Josip Tošić

Slide

Vrhunska usluga, stručni, profesionalni i individualni pristup.

Ivana Vrcek

Slide

Posjetila sam Polikliniku Došen na preporuku šogorice zbog lupanja srca i nelagode koja me muci dulje vremena a do sad nisam dobila konkretan odgovor koji bi mi objasnio tegobe. Dr. Dosen je prvi koji je sa mnom obavio detaljan razgovor i pregled i strpljivo mi objasnio o cemu se radi i na koji nacin da to rijesimo. Odmah sam zapisala i oca za sistematski pregled za iduci tjedan. Za svaku preporuku!

Nadja Popović

previous arrow
next arrow

Naručite se na pregled online već danas!

Kako Vam možemo pomoći?