U ožujku brinemo o zdravlju žena: ginekološka akcija i akcija na ultrazvuk dojki u Poliklinici Došen u Zagrebu povodom Dana žena

Briga o zdravlju žena je od izuzetne važnosti, a redoviti ginekološki pregledi i pregledi dojki ključni su za prevenciju i rano otkrivanje različitih zdravstvenih problema. U Poliklinici Došen posvećeni smo promicanju zdravlja žena i pružanju vrhunske medicinske skrbi te smo povodom Dana žena u ožujku za vas organizirali posebne akcije.

U sklopu naše ginekološke akcije nudimo paket koji obuhvaća ginekološki pregled, ultrazvuk i Papa test na 30% popusta, po promotivnoj cijeni od 88 eura!

Zakažite pregled kod naših iskusnih ginekologa po povoljnim uvjetima. Redovni ginekološki pregledi važni su za očuvanje reproduktivnog zdravlja žena i rano otkrivanje bolesti reproduktivnih organa. Naš stručni tim ginekologa koji čine dr. Jasenka Zmijanac Partl i dr. Danijel Bursać pružit će vam podršku, savjete i najmoderniju medicinsku skrb tijekom pregleda, osiguravajući vam udobnost i povjerenje u procesu brige o vašem zdravlju.

Uz ginekološku akciju, u ožujku u Poliklinici Došen možete obaviti ultrazvuk dojki po promotivnoj cijeni od 63 eura. Ultrazvuk dojki je važna dijagnostička metoda za otkrivanje promjena u dojkama, uključujući ciste, tumore i druge nepravilnosti. Rana dijagnoza je ključna za uspješno liječenje, stoga potičemo žene da iskoriste ovu priliku i učine pregled dojki.

Naš tim stručnjaka dat će vam detaljne i precizne rezultate, ulijevajući vam sigurnost u vezi zdravlja dojki.

Briga o reproduktivnom zdravlju trebala bi biti prioritet za svaku ženu, a redovni pregledi su ključni za očuvanje dobrobiti i prevenciju bolesti. U Poliklinici Došen u Zagrebu predani smo pružanju vrhunske medicinske skrbi i podrške našim pacijenticama. Iskoristite našu ginekološku akciju i akciju na ultrazvuk dojki u ožujku i poduzmite korak prema očuvanju svog zdravlja. Vaše zdravlje je naša briga!
Naručite se na pregled što prije jer su termini ograničeni.

Više o drugim pogodnostima u Poliklinici Došen u ožujku pročitajte ovdje.

Bolujem od srčanog popuštanja – što sad?

Srčano popuštanje je stanje koje nastaje kad je Vaše srce preslabo da bi izbacilo dovoljno krvi za potrebe organizma zbog čega se krv i višak tekućine zadržavaju u plućima, odnosno u nogama i trbuhu.

Listopad – mjesec podizanja svijesti o raku dojke

Listopad je mjesec podizanja svijesti o raku dojke. To je prilika za skretanje pozornosti na važnost prevencije i ranog otkrivanja raka dojke jer je vjerojatnost izlječenja veća od 90% kad se otkrije na vrijeme.  Što je rak dojke? Rak dojke je zloćudna bolest koja...

Kako živjeti nakon srčanog udara?

U ranijim blogovima pisali smo o uzrocima bolova u prsima.  Kao najčešći opasni uzrok bolova u prsima navodimo srčani udar ili infarkt miokarda kojeg je bitno na vrijeme prepoznati kako bi se pružila pravovremena medicinska pomoć i spriječile komplikacije ovog...

Kako izgleda kardiološki pregled?

Što sve uključuje kardiološki pregled i kada ga je preporučeno prvi puta učiniti? Kardiovaskularne bolesti još su uvijek vodeći uzrok smrti u Republici Hrvatskoj.

CIN I – sve što je potrebno znati!

CIN I (cervikalna intraepitelna neoplazija) označava prisustvo abnormalno (displastično) promijenjenih stanica u obrisku (Papa testu) vrata maternice (cerviksa). Razlozi nastanka CIN-a su različiti, a jedan od najčešćih razloga svakako je infekcija HPV-om. Humani...

Naručite se na pregled već danas!

Zagreb

Naručite se na pregled online već danas!

Kako Vam možemo pomoći?