Zašto odabrati Polikliniku Došen

U Poliklinici Došen pružamo individualan pristup, detaljne konzultacije i dijagnostičke postupke koje prilagođavamo Vašim specifičnim zdravstvenim potrebama. Osiguravamo širok spektar usluga i mogućnosti liječenja, brz pristup zdravstvenoj skrbi, pregledima i dijagnostici. Važno nam je da razumijemo svakog od Vas kao osobu, a ne samo kao pacijenta.

Iskusnih liječnika

Vrhunskih usluga

Godina iskustva

Zadovoljnih pacijenata

Naša misija

Izvrsnost u medicini provodimo u skladu s pravilom da je zdravlje pacijenta vrhovni zakon za liječnika. Pacijentima pružamo najviši standard medicinske usluge uz vrhunske stručnjake i suvremenu opremu, provodeći medicinu baziranu na dokazima. Na taj način gradimo povjerenje i potičemo suradnički međuodnos s pacijentima u brizi za njihovo zdravlje.

Naše lokacije

Djelujemo i brinemo o pacijentima na dvije lokacije – Zagreb i Karlovac. Svakodnevno nas potražite putem telefona ili na našim online kanalima i dogovorite prvi pregled.

Iskustva naših pacijenata

Slide

Odlicna Poliklinika, za svaku preporuku! Termin sam dobio brzo, dr. Došen je bio vrlo simpatičan i stručan. Umirio me svojim znanjem ali i osobnim pristupom mom problemu. Za svaku preporuku ako trebate stručnog i pristupačnog kardiologa

Josip Tošić

Slide

Vrhunska usluga, stručni, profesionalni i individualni pristup.

Ivana Vrcek

Slide

Posjetila sam Polikliniku Došen na preporuku šogorice zbog lupanja srca i nelagode koja me muci dulje vremena a do sad nisam dobila konkretan odgovor koji bi mi objasnio tegobe. Dr. Dosen je prvi koji je sa mnom obavio detaljan razgovor i pregled i strpljivo mi objasnio o cemu se radi i na koji nacin da to rijesimo. Odmah sam zapisala i oca za sistematski pregled za iduci tjedan. Za svaku preporuku!

Nadja Popović

previous arrow
next arrow

Naručite se na pregled već danas!

Zagreb

Karlovac