Posebna ponuda u svibnju – Majčin dan

Povodom Majčinog dana u svibnju smo u Poliklinici Došen za Vas pripremili posebnu ponudu – 10% popusta na osnovni ženski sistematski paket koji uključuje:

  • Klinički pregled
  • EKG
  • Laboratorijsku dijagnostiku
  • Ultrazvuk abdomena
  • Ultrazvuk štitnjače
  • Ultrazvuk dojki 
  • Završno mišljenje i razgovor s pacijenticom

Osim osnovnog paketa, u Poliklinici Došen su kao dodaci dostupni i Lab+ paket  s proširenom laboratorijskom dijagnostikom, Gineko+ paket u sklopu kojeg je moguće obaviti ginekološki pregled, ultrazvuk i Papa test, kao i Kardio+ paket koji uključuje dodatne pretrage radi ranog otkrivanja bolesti srca i krvnih žila i procjene kardiovaskularnog rizika. 

Za Majčin dan poklonite mami detaljan zdravstveni pregled i pridružite se jer ovaj mjesec posebno brinemo o zdravlju žena!

Ponuda traje od 10.-31.05.2023. 

Znaš li svoj broj?

Hrvatski zavod za javno zdravstvo službeno je objavio dvije velike kampanje u organizaciji Hrvatske lige za hipertenziju.

Bolujem od srčanog popuštanja – što sad?

Srčano popuštanje je stanje koje nastaje kad je Vaše srce preslabo da bi izbacilo dovoljno krvi za potrebe organizma zbog čega se krv i višak tekućine zadržavaju u plućima, odnosno u nogama i trbuhu.

Listopad – mjesec podizanja svijesti o raku dojke

Listopad je mjesec podizanja svijesti o raku dojke. To je prilika za skretanje pozornosti na važnost prevencije i ranog otkrivanja raka dojke jer je vjerojatnost izlječenja veća od 90% kad se otkrije na vrijeme.  Što je rak dojke? Rak dojke je zloćudna bolest koja...

Kako živjeti nakon srčanog udara?

U ranijim blogovima pisali smo o uzrocima bolova u prsima.  Kao najčešći opasni uzrok bolova u prsima navodimo srčani udar ili infarkt miokarda kojeg je bitno na vrijeme prepoznati kako bi se pružila pravovremena medicinska pomoć i spriječile komplikacije ovog...