Otvorena je nova podružnica Poliklinike Došen u Zagrebu

U Zagrebu je 04.03.2023. otvorena podružnica Poliklinike Došen. Novootvorena podružnica nalazi se u Darwinovoj ulici u Zagrebu i u njoj će klijenti moći obaviti mnoge specijalističke i dijagnostičke preglede.

“Nakon 25 godina poslovanja i s preko 21000 zadovoljnih pacijenata, potaknuti poglavito njihovim upitima ali i razgovorom s kolegama, počeli smo razmišljati o širenju na područje Zagreba. Ove godine smo se odlučili na taj projekt i u novosagrađenom kompleksu Kvart Heinzelova-Darwinova smo na preko 170 m2 uredili podružnicu i opremili je najsuvremenijom dijagnostičkom opremom”, rekao je dr. Dubravko Došen, osnivač Poliklinike Došen, u svom pozdravnom govoru.

Svečanom otvorenju novouređene poslovnice prisustvovali su naši poslovni suradnici bez kojih ovaj projekt ne bi zaživio i kojima smo zahvalni za profesionalni doprinos, kao i obitelj i prijatelji koji su nam pružali podršku kroz ovih nekoliko mjeseci intenzivnog rada na provođenju naše ideje u djelo.

U zagrebačkoj podružnici je dodatno proširen spektar djelatnosti za još 4 područja te je dogovorena suradnja s vrhunskim stručnjacima iz KBC Zagreb i KB Merkur koji će u Poliklinici raditi kao vanjski suradnici i sudjelovati na konzilijima za rješavanje kompleksnih problema naših pacijenata. Tako zahvaljujući stručnjacima i modernoj dijagnostičkoj opremi nastavljamo pružati zdravstvenu uslugu najvišeg standarda i u Zagrebu.

Uz usluge interne medicine, kardiologije, ultrazvučne dijagnostike, psihijatrije i dermatologije koje su dostupne u Karlovcu, u Zagrebu su Vam dostupni još i pregledi i dijagnostički postupci iz područja ginekologije, neurologije i endokrinologije, kao i sistematski pregledi i nutricionističko savjetovanje.

Za Vas smo povodom otvorenja Poliklinike Došen u Zagrebu pripremili Akciju te kroz ožujak na sve usluge nudimo 20% popusta.

Svjetski dan srca

Svake godine se 29. rujna, s ciljem bolje prevencije kardiovaskularnih bolesti, obilježava Svjetski dan srca. Kardiovaskularne bolesti, odnosno bolesti srca i krvnih žila, su najčešći uzrok smrti na svijetu i u Republici Hrvatskoj. U usporedbi s ostalim zemljama...

Kako izgleda kardiološki pregled?

Što sve uključuje kardiološki pregled i kada ga je preporučeno prvi puta učiniti? Kardiovaskularne bolesti još su uvijek vodeći uzrok smrti u Republici Hrvatskoj.

CIN I – sve što je potrebno znati!

CIN I (cervikalna intraepitelna neoplazija) označava prisustvo abnormalno (displastično) promijenjenih stanica u obrisku (Papa testu) vrata maternice (cerviksa). Razlozi nastanka CIN-a su različiti, a jedan od najčešćih razloga svakako je infekcija HPV-om. Humani...

Posebna ponuda u svibnju – Majčin dan

U Zagrebu je 04.03.2023. otvorena podružnica Poliklinike Došen. Novootvorena podružnica nalazi se u Darwinovoj ulici u Zagrebu i u njoj će klijenti moći obaviti mnoge specijalističke i dijagnostičke preglede.

Prirođene bolesti srca u odraslih

ŠTO SU PRIROĐENE BOLESTI (GREŠKE) SRCA? Prirođene bolesti srca (PBS) obuhvaćaju poremećaje u građi i funkciji srca i velikih krvnih žila koji nastaju tijekom fetalnog razvoja. Učestalost PBS je oko 1 na 100 živorođene djece. Nije poznat točan uzrok nastajanja...

Mjesec svjesnosti o endometriozi

U mjesecu u kojem obilježavamo Međunarodni dan žena kao proslavu socijalnih, kulturnih, ekonomskih i političkih uspjeha ljepšeg spola, ujedno obilježavamo i Mjesec svjesnosti o endometriozi, gorućeg problema preko 180 milijuna žena diljem svijeta.  Endometrioza je...

Što je arterijska hipertenzija?

Arterijska hipertenzija je trajno povišenje sistoličke (≥140 mmHg), dijastoličke (≥90 mmHg) ili obiju vrijednosti krvnog tlaka u mirovanju.

Bol u prsima

Angina pektoris je simptom koji ukazuje na nedostatnu opskrbljenost srčanog mišića krvlju, što rezultira tipičnim bolovima u prsima…