Novosti i posebne pogodnosti u Poliklinici Došen!

Bliže nam se ljetni mjeseci, a s njima i brojne pogodnosti u Poliklinici Došen! Darujte sebe i svoje najmilije posebnim paketima koje smo pripremili za vas! 

POGODNOSTI: 

Kardiološki paketi

Endokrinološki paket

Ginekološki paket

Pregled neurologa i poligrafija

Ultrazvuk i CD karotida 

KARDIOLOGIJA

  1. Akcija na kardiološki paket koji uključuje: pregled kardiologa, UZV srca i Holter EKG. Cijena paketa s popustom iznosi 188€.
  2. Kompletni lipidogram (ukupni kolesterol, LDL, HDL, trigliceridi), šećer u krvi (GUK) i mjerenje krvnog tlaka i pulsa. Cijena paketa je 8€.

*Potrebno se prethodno najaviti.

ENDOKRINOLOGIJA

Pregled endokrinologa s ultrazvukom štitnjače po akcijskoj cijeni od samo 77 eura.

GINEKOLOGIJA

U sklopu naše ginekološke akcije nudimo paket koji obuhvaća ginekološki pregled, ultrazvuk i Papa test po promotivnoj cijeni od 88 eura! Iskoristite ovu priliku i rezervirajte svoj termin kako biste osigurali svoje mjesto u ovoj posebnoj akciji. 

PREGLED NEUROLOGA + POLIGRAFIJA 

Neurološkim pregledom možete saznati bolujete li od apneje u snu (OSA) – poremećaja spavanja te jesu li vaši simptomi, poput glavobolje, vrtoglavice ili gubitka svijesti, uzrokovani oštećenjima funkcionalnih sustava ili neurološkom bolešću, a naši će Vam specijalisti neurologije preporučiti najbolji način liječenja. 

Otkrijte bolujete li od apneje u snu uz posebnu ponudu od 160 eura koja uključuje pregled neurologa i poligrafiju!

ULTRAZVUK I COLOR DOPPLER KAROTIDA

Color doppler karotida je pregled kojim se ocjenjuje protok krvi kroz arterije na vratu. Koristi se za otkrivanje aterosklerotskih promjena krvnih žila, tvrdih i mekih plakova te stenoza karotidnih arterija.

Povodom Hrvatskog dana moždanog udara u Poliklinici Došen pripremili smo za vas posebnu ponudu na ultrazvuk karotida Color Doppler arterija vrata po cijeni od 55 eura

Akcije vrijede isključivo u Poliklinici Došen u Zagrebu i ograničenog su trajanja.

Ne čekajte – vaše zdravlje je važno, a termini ograničeni. Nazovite nas i zakažite svoj termin već danas kako biste iskoristili ove posebne ponude. 

Znaš li svoj broj?

Hrvatski zavod za javno zdravstvo službeno je objavio dvije velike kampanje u organizaciji Hrvatske lige za hipertenziju.

Bolujem od srčanog popuštanja – što sad?

Srčano popuštanje je stanje koje nastaje kad je Vaše srce preslabo da bi izbacilo dovoljno krvi za potrebe organizma zbog čega se krv i višak tekućine zadržavaju u plućima, odnosno u nogama i trbuhu.

Listopad – mjesec podizanja svijesti o raku dojke

Listopad je mjesec podizanja svijesti o raku dojke. To je prilika za skretanje pozornosti na važnost prevencije i ranog otkrivanja raka dojke jer je vjerojatnost izlječenja veća od 90% kad se otkrije na vrijeme.  Što je rak dojke? Rak dojke je zloćudna bolest koja...

Kako živjeti nakon srčanog udara?

U ranijim blogovima pisali smo o uzrocima bolova u prsima.  Kao najčešći opasni uzrok bolova u prsima navodimo srčani udar ili infarkt miokarda kojeg je bitno na vrijeme prepoznati kako bi se pružila pravovremena medicinska pomoć i spriječile komplikacije ovog...

Kako izgleda kardiološki pregled?

Što sve uključuje kardiološki pregled i kada ga je preporučeno prvi puta učiniti? Kardiovaskularne bolesti još su uvijek vodeći uzrok smrti u Republici Hrvatskoj.

Naručite se na pregled već danas!

Zagreb

Naručite se na pregled online već danas!

Kako Vam možemo pomoći?