Slavimo ljubav brojnim pogodnostima u Poliklinici Došen. Darujte sebe i svoje najmilije posebnim paketima u veljači.

KARDIOLOGIJA 

U veljači smo pripremili posebnu akciju od 30% popusta na paket kardioloških usluga koji uključuje pregled kardiologa, ultrazvuk srca i holter EKG/KMAT. Redovna cijena je 215€, s popustom cijena paketa iznosi 150,50€.

Ponuda vrijedi u terminu od 12.02.-16.02.2024.

U veljači obilježavamo SVJETSKI TJEDAN PRIROĐENIH SRČANIH GREŠAKA. Tim povodom omogućili smo Vam 30% popusta na paket usluga  koji uključuje  kardiološki subspecijalistički pregled za prirođene bolesti srca u odraslih, adultni kongenitalni UZV srca i Holter EKG kod naše specijalistice dr. Irene Ivanac Vranešić.

GINEKOLOGIJA 

Redoviti ginekološki pregledi su neizostavni, a Vaše zdravlje je naš prioritet. Donosimo posebnu ponudu od 20% popusta na paket koji uključuje ginekološki pregled, papa test i ultrazvuk i cervikalne briseve.

ENDOKRINOLOGIJA

Hormonsko zdravlje je od ključne važnosti za ukupnu dobrobit Vašeg zdravlja. Bez obzira radi li se o poremećajima štitnjače, dijabetesu ili drugim endokrinološkim pitanjima, naš dr. Hrvoje Popovac posvećen je pružanju vrhunske skrbi, a ovaj mjesec i po posebnoj cijeni!

Ponuda uključuje pregled endokrinologa i ultrazvuk štitnjače na -30% popusta, po trenutnoj cijeni od 77€.

Ne čekajte – Vaše zdravlje je važno, a termini ograničeni. Nazovite nas i zakažite svoj termin već danas kako biste iskoristili ove posebne ponude.

Bolujem od srčanog popuštanja – što sad?

Srčano popuštanje je stanje koje nastaje kad je Vaše srce preslabo da bi izbacilo dovoljno krvi za potrebe organizma zbog čega se krv i višak tekućine zadržavaju u plućima, odnosno u nogama i trbuhu.

Listopad – mjesec podizanja svijesti o raku dojke

Listopad je mjesec podizanja svijesti o raku dojke. To je prilika za skretanje pozornosti na važnost prevencije i ranog otkrivanja raka dojke jer je vjerojatnost izlječenja veća od 90% kad se otkrije na vrijeme.  Što je rak dojke? Rak dojke je zloćudna bolest koja...

Kako živjeti nakon srčanog udara?

U ranijim blogovima pisali smo o uzrocima bolova u prsima.  Kao najčešći opasni uzrok bolova u prsima navodimo srčani udar ili infarkt miokarda kojeg je bitno na vrijeme prepoznati kako bi se pružila pravovremena medicinska pomoć i spriječile komplikacije ovog...

Naručite se na pregled već danas!

Zagreb

Karlovac

Naručite se na pregled online već danas!

Kako Vam možemo pomoći?