Pogodnosti u studenom: Pronađite najbolje ponude ovog mjeseca u Poliklinici Došen!

Studeni je stigao, a s njim i obilje sjajnih akcija i popusta koje ne želite propustiti! Bez obzira tražite li savršeni poklon ili jednostavno želite uštedjeti, ovdje su neke od najiščekivanijih akcija koje će obogatiti vaš mjesec studeni.

PONUDA ZA UMIROVLJENIKE 

Umirovljenici, zbog svoje dobi i zdravstvenih potreba, često trebaju redovite medicinske preglede, pa tako i jedne od važnijih – kardiološke. 

U studenom smo pripremili poseban popust za umirovljenike od 20% na sve kardiološke usluge. Bilo da se radi o pregledu kardiologa, ultrazvuku srca ili ergometriji – popust vas čeka. Akcija vrijedi za sve osobe starije od 65. godina. 

Ponuda vrijedi u Poliklinici Došen u Zagrebu.

GINEKOLOGIJA 

Redoviti ginekološki pregledi su ključni za zdravlje žena, a vaše zdravlje je naš prioritet. Donosimo posebnu ponudu na paket koji uključuje ginekološki pregled, ultrazvuk i Papa test.

Uobičajena cijena ovog paketa je 85€, a vi je u mjesecu studenom možete iskoristiti uz ~30% popusta, po cijeni od 60€. 

Ne čekajte – vaše zdravlje je važno, a termini ograničeni. Nazovite nas i zakažite svoj termin već danas kako biste iskoristili ovu posebnu ponudu. 

ENDOKRINOLOGIJA

Hormonsko zdravlje je od ključne važnosti za ukupnu dobrobit vašeg zdravlja. Bez obzira radi li se o poremećajima štitnjače, dijabetesu ili drugim endokrinološkim pitanjima, naš dr. Hrvoje Popovac posvećen je pružanju vrhunske skrbi, a ovaj mjesec i po posebnoj cijeni!

Ponuda uključuje pregled endokrinologa i ultrazvuk štitnjače na -30% popusta, po trenutnoj cijeni od 77€.

Neka Vaše hormonsko zdravlje bude na vrhu Vašeg popisa, stoga zakažite termin već danas jer su termini ograničeni!

Bolujem od srčanog popuštanja – što sad?

Srčano popuštanje je stanje koje nastaje kad je Vaše srce preslabo da bi izbacilo dovoljno krvi za potrebe organizma zbog čega se krv i višak tekućine zadržavaju u plućima, odnosno u nogama i trbuhu.

Listopad – mjesec podizanja svijesti o raku dojke

Listopad je mjesec podizanja svijesti o raku dojke. To je prilika za skretanje pozornosti na važnost prevencije i ranog otkrivanja raka dojke jer je vjerojatnost izlječenja veća od 90% kad se otkrije na vrijeme.  Što je rak dojke? Rak dojke je zloćudna bolest koja...

Kako živjeti nakon srčanog udara?

U ranijim blogovima pisali smo o uzrocima bolova u prsima.  Kao najčešći opasni uzrok bolova u prsima navodimo srčani udar ili infarkt miokarda kojeg je bitno na vrijeme prepoznati kako bi se pružila pravovremena medicinska pomoć i spriječile komplikacije ovog...

Kako izgleda kardiološki pregled?

Što sve uključuje kardiološki pregled i kada ga je preporučeno prvi puta učiniti? Kardiovaskularne bolesti još su uvijek vodeći uzrok smrti u Republici Hrvatskoj.

CIN I – sve što je potrebno znati!

CIN I (cervikalna intraepitelna neoplazija) označava prisustvo abnormalno (displastično) promijenjenih stanica u obrisku (Papa testu) vrata maternice (cerviksa). Razlozi nastanka CIN-a su različiti, a jedan od najčešćih razloga svakako je infekcija HPV-om. Humani...

Posebna ponuda u svibnju – Majčin dan

U Zagrebu je 04.03.2023. otvorena podružnica Poliklinike Došen. Novootvorena podružnica nalazi se u Darwinovoj ulici u Zagrebu i u njoj će klijenti moći obaviti mnoge specijalističke i dijagnostičke preglede.

Naručite se na pregled već danas!

Zagreb

Karlovac

Naručite se na pregled online već danas!

Kako Vam možemo pomoći?